M

moduulit-2021-2022

VAIHTOEHTOISTEN AMMATTIAINE-MODUULIEN KYSELY lv. 2021-2022

VAIHTOEHTOISTEN AMMATTIAINEIDEN KYSELY lv. 2021-2022

TAUSTAA: Tämä kysely toimii ensi lukuvuoden IT-instituutin resurssisuunnittelun pohjana. Aikaisempina vuosina on useiden opiskelijoiden kohdalla käynyt siten, että he eivät ole ilmaisseet toiveitaan seuraavan lukuvuoden vaihtoehtoisten ammattiainemoduulien toteutuksesta. Tämä on vaikeuttanut sekä henkilöstön että tilojen resurssisuunnittelua. Toisaalta joku, joka on ilmoittautunut, ei olekaan mahtunut toteutukseen, kun ASIO-ilmoittautumiset ovat jo täynnä.

Kolmannen vuoden syksyn ja kevään aikataulutus

Katso oheisesta pdf:stä, kuinka muut kurssit on aikataulutettu ryhmäkohtaisiin kalentereihin. valinnat.pdf

TOIMINTAPERIAATTEET:

  1. Ilmoittaudu jättämällä thumbsup opintojaksokohtaiseen issueen viim. pe 12.3. klo 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova! Jos tulet katumapäälle, muuta ilmoittautumistasi poistamalla thumbsup! Selection_090
  2. Opintojakso toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi (min. 20 opiskelijaa ryhmässä). Opiskelijan tulee huolehtia itse varsinainen opintojaksoilmoittautuminen Peppiin ilmoittautumisaikoina!. Toteutuvat opintojaksot julkaistaan näillä sivuilla 19.3.2021 mennessä.
  3. Opiskelijat otetaan opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että etusijalla ovat ryhmät, joille toteutus on ensisijaisesti tarkoitettu. Mikäli paikkoja näiden jälkeen jää vapaaksi, myös muut ovat toteutukseen oikeutettuja (ensisijaisesti IT-opiskelijat ja vasta sitten muut koulutusalat).

Jyväskylässä 19.2.2021 Hannu Luostarinen, Tutkintovastaava

Tarjottavat kurssit

  • = Tarjotaan
  • = Ei tarjota

Valinnaisten opintojaksojen esittely